DKK 280,00 (DKK 278,63 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Østerssafari

01.12.2018 kl. 11:30 Vadehavscentret, Ribe
Køb billet

Billetsalget slutter:

01.12.2018 kl. 11:30

DKK 280,00 (DKK 278,63 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Tag med på ekspedition til én af Vadehavets største muslingebanker!

Oplev Vadehavets uendelige vidder og rå natur i mere end én forstand. En vandretur, hvor man næsten føler, at man er ved verdens ende...

Vadehavscentrets østerssafari er en oplevelse for sig. Vi er ude, hvor tidevandet bestemmer, og hvor himmel og hav går i et. På muslingebankerne er der østers overalt. Fuglene, vinden, vandet og det enestående landskab skaber en helt speciel stemning. 

Turen starter på Vadehavscentret, hvor naturvejlederen fortæller om østers og giver en introduktion til turen. Efterfølgende udleveres waders, og vi kører i egne biler til diget. Herfra går vi ud over havbunden med kurs mod muslingebankerne - en østerstur og vadehavsoplevelse af de helt store.

Køb et marsklam:
Kunne du tænke dig at købe lammekød fra Nationalpark Vadehavet, så bestil et halvt lam og få det med hjem efter Østersturen. Læs mere her: vadehavmarskogmad.dk.

VIGTIGT:
Deltagelse kræver, at du er rask og i almindelig til god form. Bestiller du billet for andre, forventer vi, du informerer dem om dette. Havbunden er nogle steder blød og østersene er tunge at bære hjem. For at komme til muslingebankerne og hjem igen skal vi, iført waders, gå i alt 6 km på havbunden og 2 km gennem vand - muligvis til navlen. Derfor er turen normalt ikke egnet for børn eller ældre. Man skal være min. 150 cm høj og kunne gå 8 km.

OBS: aflysning af turen kan ske en dag før afholdelse pga. vejret eller få tilmeldte.