DKK 0,00

Få fingrene i Vadehavet!

24.02.2017 kl. 10:00 Vadehavscentret, Ribe
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Vi har i vinterferien ferieaktiviteter alle hverdage fra 10-12. For at man kan deltage i ferieaktiviteterne betales entré til Vadehavscentret. Voksen: 100 kr. Barn: 50 kr.

Udstillingen VADEHAVETS TRÆKFUGLE er formidlingen af, hvorfor det danske Vadehav, sammen med det tyske og hollandske Vadehav, opnåede klassificeringen til UNESCO Verdensarv. Trækfuglene tager os med gennem Vadehavets landskab og ind i deres verden. De binder verdenen sammen på den Østatlantiske trækrute og giver os nogle af de svar, der hører med til gåden om trækfuglenes lange rejser. Gæsterne oplever Danmarks savanne Vadehavet med en mangfoldighed, man sjældent møder.

I skolernes vinterferie afholder vi, som en del af vores udstilling, hver dag aktiviteter, hvor vores naturvejleder vil inddrage børnene i Himmelrummets mange spændende muligheder for at mærke og røre: Få fingrene i et helt fugleskelet. Prøv om du kan få vores "fuglevinge" til at svæve. Smag på Vadehavet og find ud af om du kan smage forskel på Vadehavet i forhold til de andre danske farvande, og meget mere.